diumenge, 18 d’octubre de 2009

Cròniques valldemossines

Com ja anunciàrem, i organitzat per l’associació, aquest passat dissabte 17 d'octubre ens hem anat d’excursió a Na Foradada i Raixa, i hem pogut disfrutar un meravellós dia.


De bon matí hem partit en direcció a Raixa. Un cop arribats havíem de recuperar forces i no ens ha quedat més remei que berenar. Després, acompanyats d’una guia, hem començat la visita d’aquesta finca. Raixa ha estat parcialment restaurada i hem pogut entrar al casal, part dels jardins i veure el famós safareig (el més gran de Mallorca). Gràcies a la guia hem pogut conèixer molts detalls d’aquesta històrica finca.


Deixam Raixa enrere i ens dirigim a Son Marroig (Deià), magnífica possessió i mirador privilegiat, des de on tenim una de les imatges més famoses de Mallorca, Na Foradada i la costa Nord. Des de aquí començam la davallada cap a na Foradada. Camina caminaràs ... Després de més o manco una horeta ja hem arribat. Algunes cabretes s’han enfilat fins a damunt el forat, i d’altres han posat peus en remull.


Hora de dinar. Pa i taleca. Bastant de gana. Magnífica vista. Alguna becada.


Ara ve lo fotut, tornar pujar a Son Marroig. La panxa plena i l’empinat camí fan tornar vermell a més d’un. Però arribam. Visitam la casa que fou residència de l’Arxiduc Lluís Salvador.


De tornada feim aturada a Valldemossa. Aprofitam per fer un cafetet i comprar unes coques de patata.


Si vols veure ses fotografies pitja aquí.

3 comentaris:

  1. unes fotos molt ben fetes

    ResponElimina
  2. Un dia molt agradable, bona companyia, bones vistes, bon menjar, bona caminada...

    ResponElimina
  3. Molt bones, pero despres vos queixau de ses meves, me sap greu no haver pogut venir.

    ResponElimina